Select Menu
Select Menu

View All - SMART TV

View All - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

View All - GADGETS

View All - INTERNET

View All - ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

View All - TABLETS

View All - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

View All - ΜΗΧΑΝΗ

View All - SMARTPHONES

View All - ΣΙΝΕΜΑ - MOVIES

» » Forza Motorsport 5 - XBOX Game (VIDEO)


Unknown 11:40 π.μ. 0


Λίγα λόγια για το ολοκαίνουριο Xbox One...

Με το Xbox One, τα παιχνίδια είναι τόσο ζωντανά που θα νομίζετε ότι αυτό που βλέπετε είναι πραγματικό! Εξερευνήστε κινηματογραφικούς κόσμους με χαρακτήρες που είναι πιο ανθρώπινοι από ποτέ. Απολαύστε τηλεόραση, αθλητικές μεταδόσεις, μουσική, ακόμα και το ίδιο το Internet με τρόπους που πριν από λίγο καιρό έμοιαζαν απίστευτοι. 

Ο 8πύρηνος επεξεργαστής x86 επιτρέπει την άμεση και εύκολη εναλλαγή μεταξύ των παιχνιδιών και των αγαπημένων σας εφαρμογών ψυχαγωγίας. Τα 8 GB μνήμης RAM και ο σκληρός δίσκος χωρητικότητας 500 GB παρέχουν όλη τη μνήμη που χρειάζεστε για παιχνίδια, demo, ταινίες, μουσική και άλλα. Αδιαμφισβήτητα λοιπόν, το Xbox One διαθέτει την ιδανική ισορροπία μεταξύ δύναμης και απόδοσης!



Χαρακτηριστικά

Το απόλυτο παιχνίδι της κατηγορίας του επιστρέφει, αυτή τη φορά για τη Next Generation κονσόλα της Microsoft, πιο ανανεωμένο, πιο "σοβαρό" και πιο ρεαλιστικό από ποτέ!
Η Turn10 συνεχίζει να τηρεί τα υψηλά στάνταρ ποιότητας που ακολουθεί στη σειρά Forza Motorsport και αναμενόμενα το πέμπτο μέρος δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Το Forza Motorsport 5 θα είναι launch game του Xbox One και αναμένεται να δώσει μια γερή δόση next-gen racing στους λάτρεις του συγκεκριμένου είδους.
Σύμφωνα με την Turn 10, το Forza 5 τρέχει σε ανάλυση 1080p και σε 60 καρέ το δευτερόλεπτο! Ο ρεαλισμός στα παιχνίδια ποτέ δεν είχε τόσο ψηλά το πήχη!

Το ολοκαίνουριο McLaren P1 θα κοσμεί το εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου τίτλου!
Η συνεργασία της Microsoft με το Top Gear για τις πίστες, καθώς και για τη φωνή του Jeremy Clarkson, θα συνεχιστεί και στο 5 κατά σειρά τίτλο της εταιρείας!


Αποκλειστικά για το XBOX One!










Πηγή:public.gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Translate