Select Menu
Select Menu

View All - SMART TV

View All - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

View All - GADGETS

View All - INTERNET

View All - ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

View All - TABLETS

View All - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

View All - ΜΗΧΑΝΗ

View All - SMARTPHONES

View All - ΣΙΝΕΜΑ - MOVIES

» » Smartphones: 15 εφαρμογές ενάντια στην κρίση!


Unknown 12:46 μ.μ. 0


Η σαρωτική εμφάνιση των smartphones, οδήγησε αναπόφευκτα και στη ανάπτυξη χιλιάδων εφαρμογών για κάθε γούστο και περίσταση. Εφαρμογές για fitness maniacs, για αμετανόητους ταξιδιώτες, εφαρμογές καθαρά ελληνικές ακόμα και εφαρμογές για wannabe… αστρονόμους. 

Επηρεασμένοι αυτή τη φορά από το κλίμα οικονομίας που βρίσκεται… διάχυτο γύρω μας, σας παρουσιάζουμε 15 εφαρμογές για να εξοικονομήσετε εύκολα και γρήγορα χρήματα, ελέγχοντας παράλληλα το ημερήσιο budget σας. 

Οικονομία στις επικοινωνίες 


Το Skype «μετακόμισε» πριν ένα χρόνο στα smartphones, προσφέροντας μεταξύ άλλων δωρεάν κλήσεις και βιντεοκλήσεις σε όσους το έχουν εγκαταστήσει στο smartphone τους. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό και να βρίσκεστε σε περιοχή που να «πιάνει» καλό 3G σήμα ή – ακόμα καλύτερα – wifi. 

Αρκετή από την δόξα του Skype έχει κλέψει πρόσφατα το Viber
Μια εφαρμογή δωρεάν κλήσεων για iPhone και Android, η οποία επιτρέπει στους χρήστες της να μιλούν και να στέλνουν άμεσα μηνύματα εντελώς δωρεάν. Η εφαρμογή αποκτά πρόσβαση στην λίστα επαφών του κινητού σας και ανιχνεύει αυτόματα ποιοι από τους φίλους σας έχουν Viber. Δουλεύει καλύτερα με wi-fi σύνδεση μιας και το δίκτυο 3G στην Ελλάδα είναι ακόμα σε πρωτόγονο στάδιο. 

Εφαρμογή… walkie talkie για το smartphone; 
Έφτασε! Λέγεται Hey Tell και είναι μια καλοφτιαγμένη cross-platform voice messenger εφαρμογή. Την ανοίγετε, διαλέγετε τις επαφές σας και αρχίζετε να μιλάτε. Το ηχητικό μήνυμα μπορεί να λάβει οποιοσδήποτε έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή ή μόνο άτομα από την λίστα επαφών σας. Δουλεύει εξίσου καλά με 3G και με wi-fi. 

Ακόμα μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να ανταλλάξετε δωρεάν γραπτά, φωνητικά και βίντεο μηνύματα μέσω 3G/Wi-Fi με όσους φίλους σας την έχουν εγκατεστημένη είναι το What’s App Messenger (0.79€). Εξαιρετικά απλό στην χρήση του, λειτουργεί σε συσκευές iPhone, Android, BlackBerry και Symbian. 

Οικονομία στις αγορές και στο σπίτι

 «Τσιμπήστε» όλες τις προσφορές και ευκαιρίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας με την εφαρμογή του δημοφιλούς Tsibato. Αυτή την στιγμή το tsibato ενημερώνεται με προσφορές από ελληνικά daily sites και μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις από 50%-90% για εστιατόρια, γυμναστήρια, spa, μπαρ, κινηματογράφους και θέατρα, εύκολα και γρήγορα.

Λίγη τσιγκουνιά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Η εφαρμογή του Skroutz ψάχνει, βρίσκει και προτείνει τις φθηνότερες λύσεις για αγορές, χρησιμοποιώντας τόσο το κλασικό πεδίο αναζήτησης, όσο και barcode scanning (!) για αναζήτηση προϊόντων με βάση τα barcodes.

 Βρήκατε κάτι που σας ενδιαφέρει σε ένα μαγαζί και αναρωτιέστε αν αξίζει ή αν μπορείτε να το βρείτε φθηνότερα; Η εφαρμογή του δημοφιλούς Amazon μπορεί να σας βοηθήσει και στις δύο περιπτώσεις, διαθέτοντας τιμές και reviews χρηστών για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. 






Πηγή:in2life.gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Translate